PROGRAM LATIHAN INDUSTRI HOSPITALITI (HIATP)

HIATP merupakan satu program tajaan industri selama 12 bulan yang bertujuan untuk membekalkan latihan industri bersifat praktikal kepada pelatih-pelatih. Program ini direka untuk mempertingkatkan kebolehpasaran pelatih dengan perlengkapan kemahiran dan pengetahuan untuk berjaya dalam industri hospitaliti. Ini bukan sahaja memberi peluang yang bernilai untuk menimba pengetahuan secara praktikal tetapi juga membolehkan pengunaan pengetahuan teori mereka dalam persekitaran dunia sebenar.

Yuran kursus ditaja

Yuran kursus pengajian setahun industri F&B ditaja kepada pelajar dari golongan B40.

Makanan ditaja

Minima satu hidangan makanan semasa Latihan Amali disediakan kepada pelajar.

Tempat tinggal ditaja

Penginapan sepanjang pengajian kepada pelajar yang menjalani PROGRAM LATIHAN INDUSTRI HOSPITALITI (HIATP)

Tiket Penerbangan ditaja

Tiket penerbangan sehala ke Kuala Lumpur khas untuk pelajar dari Sabah dan Sarawak sahaja.

Elaun bulanan ditaja

Elaun latihan bulanan untuk kegunaan pelajar

Sijil Tamat Kursus

Sijil tamat kursus yang dikeluarkan oleh universiti antarabangsa atau tempatan

Keutamaan kerja 100%

Menyediakan peluang pembangunan kerjaya untuk membantu anak muda melangkah ke peringkat pengurusan dan keusahawanan.

Imbas SSM BizTrust QR dengan aplikasi MySSM

PROGRAM LATIHAN INDUSTRI HOSPITALITI (HIATP)

Akademi Hospitaliti Asiana ditubuhkan dengan kepercayaan bahawa terdapat tempat untuk semua orang. Walaupun kemajuan teknologi secara beransur-ansur mengubah industri tertentu, kami percaya bahawa perniagaan yang menyentuh kehidupan tidak boleh digantikan. Kami berharap anda menyertai kami, membuat perubahan kecil satu demi satu.

+6 012 . 706 6659

Email kami pada info@asiana.edu.my